söndag, augusti 28, 2005

Vilodagen


Hallå! Hjälp mig! Kan inte någon kontakta fotförbundet och be att huvudkontoret tar och lugnar ned sig?

Vet ni vad huvudkontoret hittat på idag? Vilodagen, när man ska softa och ta det lugnt. Ligga utfläkt på en soffa, och på sin höjd vifta lite slött. Huvudkontoret bestämde att vi skulle aktivera oss. Moi? En trött och sliten liten fot. Så idag har jag gjort följande:

Varit på kyrkogården. Har ni någon aning om hur det känns att trampa i mjukt och vått gräs, med 60 kg som trycker ned en? Inte roligt!

Gått på Claes Ohlsson, och hur kul är det? Inga andra kvinnliga små fötter i närheten, nej då. Bara massor med svettluktande 45:or i sandaler med strumpor! Strumpor i sandaler, bara en sån sak.

Sedan fick jag sitta en liten stund, men hur var det där då? Jo det kan jag berätta, massa gamla pommes som kletade runt och luktade illa. Ska det vara vila det?

Sedan Junibacken som grande finale! Med ett gäng 25:or som hade noll koll. Sprang rakt över mig hela tiden och de sa inte ens förlåt! Fast de luktar iaf inte illa.

Hem ljuva hem, följde sedan. Fick jag krypa upp i fåtöljen då? Nopi! Jag fick knata runt denna lägenhet ett antal gånger. Nu bar jag inte enbart 60 kg, utan det var både skurhink och dammsugare med. Jag strejkar! Jag vill inte vara med! Det får vara nog nu!

7 kommentarer:

Cornelia sa...

Ett fotbad kanske skulle vara skönt - och sedan lite skön fotmassage.

Vi på Kantarellen sa...

herre Gud människa!! Kom hem till mig....här har hänt absout ingenting idag. Jo förresten... jag har lärt mig min Mp3-spelare och bläddrat igenom Elle (på muggen)

Lyckliga Grodan sa...

kom hit lilla fossingen.. här får du ligga på fotpallen medans huvudkontoret blir lätt dåsigt mha kylt vin.. sen gör du som du vill.. dansa t.ex eller sov :-D

Anonym sa...

Hur var det nu med sabbatsdagen????

Gagga sa...

Gaggfoten hälsar till batbutfoten; var du glad som bara har 60 kilo att dra omkring med! Här har dock kissats bort 2 1/2 kilo under helgen!!! Nu är jag mig lik igen o ska åter traska omkring på hårda skolgolv idag! Vinkar lite lätt med tån!

Ilva sa...

Bara 60 kilo battan? Ossa klagar du pa overvikt? Hur lang ar du? 1.20?

Batbut sa...

Cornelia, låter bra - när ska jag komma? *s*
Mamse, jag kryper upp bredvid Dig i soffan så kan vi samblogga. Snacka om blogg!
Grodan, korka upp så kommer jag.
Rita, jag tror jag missade den..*s*
Gagga, skönt att Du är på fötter, men verkar dumt att ha så mkt kiss med sig *s*
Ilva, jag ståtar med 170 över havet, men jag klagar inte på övervikt - jag klagar på formlöshet. Har inte för många kilon, men de är lite för mjuka *s*