torsdag, augusti 11, 2005

Morning had brooken

Och jag med! Broken alltså, eller brutit ihop kanske jag ska säga. Om 15 minuter dyker tjocka släkten upp, inbjudna på sommarlunch härute i spenaten. Trots min eminenta planeringsförmåga är läget följande:

- Kycklingfileerna (som ska stekas till salladen) är bortom all räddning. De ser ut som något från förra istiden, och utan micro blir det tufft! Hoppas släkten har starka tänder.

- Trollmor ser ut som en uppjäst flugsvamp i ansiktet. Trots en väldokumenterad skaldjursallergi kunde jag inte låta bli att äta hummer igår. Ingen att skylla på mer än min egen totala dumhet (det är nästan värst, alltid skönt att kunna skylla på ngn annan).

- Den soliga uteplatsen där lunchen skulle dukas upp ser ut som sista vattengraven i 3000 meter hinder. Djupt och blött.

- Stortrollet som ska vara den charmerande värden och bjuda på goda drinkar, har gömt sig bakom tidningen och verkar inte riktigt kontaktbar

- Småtrollen leker restaurang så i köket råder undantagstillstånd, varenda skåp är utplockat och golvet fyllt med våffeljärn, kaffekannor, plastmuggar och byttor av alla de slag. För att ta sig fram får man antingen riskera liv & lem, eller leka spindelmannen och klättra på väggarna.

Undrar om släkten gillar McD? De har ju både ute- och inneservering

4 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Holy shit!!! men du fixar det säkert... på nått vis. =)

Batbut sa...

Vet Du hur mkt onyttiga saker man har på lalndet? Allt som hemma i stand inte användes släpar man ut på landet som "bra att ha" grejor. Dum är vad man är ibland *s*

Theron o familj sa...

batbut! Det kommer gå bra! Det där fixar du lätt som en plätt.

Anonym sa...

Måste ju erkänna att detta fick mej att skratta gott, men endast för att det inte var jag som drabbats!