torsdag, augusti 18, 2005

Nu jäklar!


Alla har så vackra bilder på sin blogg, och nu när jag är återkommen till stan så kan jag iaf testa. Huvva! Tekniska prylar det här men jag försöker iaf. Alstret visar vad jag gjorde på kvällarna, när jag inte bloggade. Jag målade stenar som en tok, och fick med mig lite hem.

19 kommentarer:

Anonym sa...

Jösses så snyggt,,,målar du lite större stenar, typ så dom ser ut som en katt? Då beställer jag en direkt,,RÖD katt skall det vara.

Batbut sa...

For you baby, me fix! Hur stor är stor?

Gagga sa...

Så fina! Snyggt att du bara målat nonfigurativa mönster.
Vill se mer!

The Female Dinousaur sa...

Oj, Batbut! Vilka fina! Starta försäljning punkt nu!

Batbut sa...

tackar tackar för allt beröm! Detta är min hemlis, istället för att jobba med siffror och "ordentliga" saker vill jag måla & fixa, men inser att det är en dröm. Men som sagt, tack för berömmet - det värmde! Och alter ego; ja det är hobbyfärg, sedan har jag lackat dem.

Theron o familj sa...

Fasen vad snyggt! Tar du emot beställningar?! (Allvarligt!). *mycket imponerad*

Batbut sa...

Mamma Mu -absolut. What you want?

Theron o familj sa...

Allt! Precis som det är på bilden. Är sååå snyggt!!

Du måste ju börja sälja! Om du nu inte redan gör det?

Batbut sa...

Icke då, är för feg. Men kan säga att det finns keramikfat, stenar, fusat glas och tavlor till förbannelse här hemma. Målade krukor osv. Älskar att dutta omkring

Theron o familj sa...

Vet du,jag älskar också att "dutta omkring". Men slutade för flera år sen, då var det att måla korgar, kvastar, måla trä-änglar etc etc som gällde. Lessnade på detta. Men du har precis gett mig ny inspiration till att börja m ngt igen!!

Men dina stenar vill jag fortfarande köpa! Kan vi lösa det tror du?

Batbut sa...

Absolut. 2 sätt; antingen plockar Du egna stenar och säger vilka färger Du vill ha målade. Eller så säger Du till hur många och ungefärliga storlekar & färger så fixar jag. Vi är ju nära Stockholm båda 2 så det löser sig

Theron o familj sa...

Jag kör på det senare alternativet. Men du, jag befinner mig i Örebro. Inte såå nära Sthlm, men som du sa, vi löser detta på ngt sätt.

Priset??

Theron o familj sa...

Glömde säga: får ta en paus i bloggandet nu, så hör du inte av mig på en stund så betyder det inte att jag tappat intresset. Jag återkommer!

Batbut sa...

huvva, svår fråga. Stora stenar - 25:- / st? Kan det vara något? Stora menar jag ca 6-8 cm långa

Anonym sa...

Nu lugnar vi ner oss lite,, JAG var först!
Batbut,,som en "rund" tegelsten,,,å priset du skrev ovanför är löjligt billigt, nu är du ju affärskvinna, så kom igen!

Theron o familj sa...

Nu är jag här igen! Tänkte så här: 3-4 stora och så några små, kanske en 4st? Färger bestämmer du, typ samma som på bilden (det är väl blått och svart och kanske ngt mer?). Hur låter det för dig?

Batbut sa...

Rita, beställningen uppfattad. En sådan sten blir nog lite dyrare för de är svårare att hitta. Eventuellt köper jag en färdig sten - och en röd katt, rätt uppfattat?

Mamma Mu - samma stil som de jag målat om jag förstår Dig rätt. Några större och några mindre? Jag har använt olika blå och vitt.

Just nu jobbar jag som ett jehu, men inom en månad så. Kan ni maila mig detaljer (namn, tel, beställning etc) så tar jag tag i det. Mail: bullibumpa@hotmail.com

Anonym sa...

batbut,, du uppfattade helt rätt. Självklart betalar jag vad det kostar!!!
Tag foto på allt du gör (med priser), så lägger du ut en "katalog" på nätet, o vips har du en liten rörelse o får/kan pyssla med det du gillar och är duktig på! GO GIRL!

Batbut sa...

Tack Rita, ska kanske testa det. Då lär stortrollet bli glad om jag lyckas bli av med lådorna med keramik *S*