torsdag, augusti 25, 2005

Filosofi på kvällskvisten

Har roat mig med att läsa igenom tidigare bloggar, med blandade känslor.
Om jag inte kände mig själv, vilket jag tror att jag gör (hoppas iaf) skulle jag bli lite orolig över min personlighet. Antingen har jag en grov personlighetsstörning, ett gäng olika alias eller så har jag helt enkelt en väldig bredd i min karaktär.

Lite nyfiken blir jag på vilket intryck jag egentligen gör på människor, framförallt när det inte finns en titel, ett utseende eller yrke att döma ifrån. Ganska spännande egentligen.

Själv har jag en glasklar (och självfallet fördomsfull) bild över människorna bakom de bloggar jag frekventerar. Vore kul att se om bilden överensstämmer med verkligheten, men samtidigt skulle det förta en del av magin och öppenheten.

Funderar på att frekventera sängen och krypa ned med John Rebus, en lite lätt sliten herre helt i min smak!

9 kommentarer:

The Female Dinousaur sa...

Visst är det roligt att fundera lite över människan bakom bloggen? Mina intryck av dig är: oerhört kreativ kvinna i sina bästa år, humörsmänniska (nähä!?), emotionell, rak och ärlig, i behov av bekräftelse (och vem f-n är inte det?!) i dina svagare stunder, stark och trofast. Och iklädd dykardräkt.
Vad vann jag?

Anonym sa...

Flera gånger när jag har läst hos dig, har samma tanke dykt upp: "Undrar om hon är författare...". När du sedan skrev något om att du är din egen chef så förstärktes tankarna. Annars tycker jag att du har en stor portion humor och skriver mycket vettiga saker.

Batbut sa...

Biggis, jag humörmänniska? Men vad grundar Du det på? *asg*. Bekräftelsebehov, kan jag inte ens stava till (eller var det tvärsom?). Du vann en resa till Tranås, på tandemcykel! Egen mat medtages.

Monica, tackar för beröm. Jag är egen men tyvärr inte inom skrivandets konst (jobbar med struktur, ekonomi och sådant där annat byråkratiskt nödvändigt för små företag). Tordes jag skulle jag försöka skriva och kombinera det med fusing. Fast jag hittar på ursäkter hela tiden; kan inte, är för gammal, har inte råd osv. Den som lever får se

Vi på Kantarellen sa...

Du har förmodligen en helt rätt bild av den glamourösa Mamselamsen, som just nu sitter i en skitig batikfärgad t-shirt, Stephans rutiga flanellskjorta och mina skitgrå tofflor och är hur glamourös som helst. För resten sitter allt sminket kvar sen i går också. =)

Lyckliga Grodan sa...

en halvfet, vindrickande kvinna i förtioårsåldern som låtsas att hon är ett kräldjur, och inte bryr sig om att bekymra sig om saker och deras natur sällar sig till skaran brokiga bloggare

Batbut sa...

Mamse, tror nog jag har en hyffsad bild. Kanske ska ta en blogg om det? *s* "Mamse sedd ur en fladdermus perspektiv" (snygg namn!)
Grodan, är det mig eller Dig Du talar om? *s*

Lyckliga Grodan sa...

mig själv såklart... dig ser jag framför mig som en smidig och nätt snabbvingad varelse, som med sin battis-radar orienterar sig i livet som surfandes på en våg.. Vampyrtänderna fäller du bara ut om dina troll blir hotade..
vin, stortroll och sång hör till fladdermusens njutningar

Bloggblad sa...

konstigt att du ställer frågan, för du är en av de få jag inte gjort mig någon klar bild av!

Hur har du fått dit de gröna bokstäverna nedan? Räknar man med att spammarna inte klarar det? Slipper du spam? Lär mig i så fall!

Batbut sa...

Undrar varför bloggis? *s* Kan det vara för att jag svänger i 180 hela tiden?

Spammarna verkar "peppar peppar" rata det där med bokstäver, så det fungerar. Du går till "settings", väljer "Comments" och skriver yes i rutan "Show word verification for comments". Och då är den där. Glöm inte att spara