onsdag, augusti 24, 2005

Här är jag!


Tog en liten liten ysse pysse minititt, skulle bara titta. Och vad händer? Snacka om karaktärslös människa jag är. Jag som skulle S O V A idag! Men det blir stora brillorna imorgon med och en bit silvertejp i nacken, då blir jag slät och fin som en rumpa igen.

This is me: (fast det lät bättre i testen där var jag "very smart, highly intelligent and sensitive>", som jag hittade hos jaha ja, det har jag glömt och länka kan jag inte):

En hund med impulsiv läggning, viljestark, modig och med kamplust, liksom anspråkslös och outtröttlig. Den har ett allvarsamt, genomträngande och uppmärksamt uttryck, liksom utmärkt syn och gott väderkorn. Hund med exceptionell intelligens, som med påtaglig lätthet och glädje lyder varje order från sin husbonde (skulle vilja se vem som är min husbonde *s*, stortrollet tycker inte att jag är så lydig)


oups... insåg att ibland kanske man ska läsa igenom vad man skriver. Jag stoltserar med att vara en portugisisk vattenhund (låter mer som en åkomma en som en hundras). Men den var söt iaf!

1 kommentar:

Anonym sa...

Äntligen,,Jessica Boop,,kom det en blogg! Vi kan gå samma kurs,, jag fixar heller inte det där med länkar,,,än!
Vovvsteste gjorde jag åxå, blev nån Engelsk cocie spaniel (hur det nu stavas) å det fattar jag inte,, jag är såååå långt ifrån dess egenskaper,,,men men livet är väl inte slut på överraskningar! Vill se dej med silvertejp i nacken,, få nån att ta bild,,*gapskratt*