onsdag, augusti 31, 2005

Var fan är Mats Olsson?

Jag har ETT skäl till att jag köper en tidning med sting i (aja baja reklam, mycket sting blir det idag). Detta skäl är MATS OLSSON! Jag älskar hans sätt att sätta fingret på det som är viktigt, en skön ironi och ett coolt betraktande av världen. Jag delar inte alltid hans åsikter, men jag njuter alltid av hur han framför dem! Och nu har jag ABSTINENS! Har inte läst något av karln i tidningen på evigheters evighet! Inte sedan VM tror jag.

Har han fått munkavel efter sin kommentar om vårt idrottsliga nationalhelgon frk Klüft? Eller har han helt enkelt tröttnat och tagit time out?

Mats Olsson, var är Du? Min värld är så mycket roligare när Du är i den!



ps: hade ett skäl till för i världen, den vassa och rakt påiga damen Skugge. Alltid något viktigt och träffsäkert, avskalat och pang på. Men nu tror jag hon har lite för många bollar i luften, för det känns inte som det är med hjärta längre - mer rutin! Synd, men hoppas hon piggar på sig!

8 kommentarer:

Lyckliga Grodan sa...

Läser inte Skugge, men Olsson och håller med dig.. har han tagit lång siesta, eller vad handlar det om??

Batbut sa...

Tror han fått munkavel tyvärr! Det mäktiga friidrottsförbundet gillade inte att han var tjolig mot Klyftan

Ilva sa...

Jag brukade lovetohate him nar han skrev om musik for lange lange sen...

Anonym sa...

Skugge har ju spårat ur helt,, läste henne förr, men när städ-dillet tog över,, då var det inte längre lämpligt för mina ögon att läsa hennes grejer! Erkänner härmed,, Mats O, har jag inte en susning om vem det är!

Lyckliga Grodan sa...

Så kan det ju vara battis.. han var ju lite ful där mot Klyftan och stavhopparen.. I see.. men han kan väl få göra fel han också

Batbut sa...

visst kan han det, och jag tror att han skulle vara alldeles för stolt för att göra avbön om det var det som krävdes. Men jag saknar honom!

Vi på Kantarellen sa...

Jag har slutat att läsa både Skugge och Ebba. Ni här, är mycket roligare

Batbut sa...

Håller med Du mamsen. Sandra, Mats Olsson är ÅRETS SPORTJOURNALIST! En underbar kåsör och tidigare musikkritiker. Skrivit lite böcker bl a. Skåning. (Expressen)