fredag, augusti 19, 2005

Pinsam

Usch och fy så flåshurtig jag är, lite självgod helt enkelt. Så fort jag skrev tidigare blogg så kom den lille Luther och skuttade runt. Sänkte honom med en välriktad höger! Pang så flög han ned i akvariet, till vår enda överlevande guldfisk som vi kan kalla Sture.

Sture smaskade glatt i sig Luther, hans smaklökar är totalt förstörda av alla mysko kemiska "långtidstabletter" han fått stoppa i sig när vi softat ute i skogen. Sture fick inte följa med, så han har haft föräldrafritt härhemma i flera veckor. Dock inga kraschar partyn! Duktig kille Sture, högsta betyg i uppförande.

Nu är shopoholictrollet istoppad i sängen och jag har börjat närma mig jorden igen. Funderar starkt på att satsa på sömn. Imorgon är det fest, 50 års baluns med hela kitet. Risken finns att en och annan färglad liten skapelse slinker ned.

Efter sommaren har den otränade kroppen lyckats bli än mer otränad, och har även bäddat in den lite extra sådär inför vintern. Nu saknar jag tyvärr Mamselamsens korsetter, men funderar starkt på silvertejp. Jag vet att den lämnar irriterande märken, och svider som fan när den ska av - men what the heck, är det fest så är det!

M a o, imorgon helgar jag vilodagen i förskott och ger tusan i bloggen. Men som alla dåliga nyheter så kommer jag igen!

5 kommentarer:

Theron o familj sa...

Kommer snart mail från mig. Om beställningen. Vad duktig du är!!

Vi på Kantarellen sa...

Dykardräkten....plocka fram dykardräkter. Den duger så länge. =)

Anonym sa...

Var är du?? Väntar på "nyheter".

Ilva sa...

Nu ar jag ju hemma o var ar du da??? Antligen kan jag surfa o blogga o bli datahog!!!

Batbut sa...

ja ja ja *suck och stön*, det är mycket nu *s*