torsdag, augusti 11, 2005

Nu får det vara nog!

Fasiken, detta är inte svensk sommar. Det är syndafloden som kommit. Läge att införskaffa gummibåt för att vara på den säkra sidan. Men hallå, räcker det inte snart? Gräsmattan har numera transformerats till en vattenpoloarena. Sugen på att spela - säg till mig!

Det får nog bli en seriös satsning på Aladåberna. Om sumabrottarna kan uppnå en så hög status som de gjort borde ett gäng medelålders tanter utrustade i gogo outfit kunna slå stort! Och så blir vi nedbjudna till någon oljeschejk, för att jazza loss på hans sjuttiotredje bröllop. Massor med kosing i dricks får vi, så vi kan nöja oss med att ta 2-3 gig om året.

Med rätt lansering kommer vi slå world wide, tror nog vi kommer dansa på OS invigningen i Peking. Med tanke på det politiska världsläget gäller det att hålla sig väl med alla, inte favorisera något land eller dess färger. Säkraste kortet är hudfärgat. Tänk er synen, Himmelska Fridens Torg invaderas av kasslerinbundna aladåber modell större och det kinesiska folket jublar.

Vi kommer gå till världshistorien, tjäna mer pengar än Bill Gates. Kommer garanterat ha roligare på jobbet iaf!

En sak är dock säker - jag kommer aldrig dansa i regn!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Med min totala katasrof till fantasi, ser jag detta tydligt! Kineser,,,,jösses. Men säg aldrig, aldrig till en dans, omän det är i vatten,, vi kanske förnyar oss med uppvisning i vatten. *skrattar gott*

Anonym sa...

Samma här... är så trött på det ständiga regnandet...

Batbut sa...

Rita, med Dig med i gänget så kanske vi törst. Vattenbalett?

Sune, funderar på att transformera mig till sol & värme. Kan det vara något? Och tack förresten - Du har just bevisat att även män läser min blogg (om Du inte går under alias förståss...)

Vi på Kantarellen sa...

Får jag bara tillräckligt betalt, dansar jag i regn, hagel och snöstorm. Det enda dom inte får göra i Peking är att kasta "Maos lilla röda" på mig. *börjar leta reda på min guldfärgade magtryckare*

Batbut sa...

Mamse, vi tar dem med storm! Och såg Du - en man tyckte till! Jag är impad (iaf en person m mansnamn)

Lyckliga Grodan sa...

jag har alltid varit förtjust i de där badfilmerna där tjusiga kvinns i baddräkt och badmössa gjorde konster i fontäner och bassänger.. vad hette hon?? Ester Williams tror jag.. kanske vi aladåber ska träna in ett vattennummer också. för trots all min träning på att vara lycklig så går det lite knackigt med det just nu i regnet, och det här blev ju en intressant vändning på självömkandet

Batbut sa...

okej, gräsmattan är redo! klarar ett helt gäng madamer iförda silverglittrande baddräkter och blomsterprydda små huvudbonader. Glöm för all del inte att måla tånaglarna!