tisdag, mars 07, 2006

Framtidsyrke!

Tror jag ska tubba mina små troll att bli reparatörer av hushållsmaskiner! Iaf tvättmaskinsreparatör verkar vara ett klart framtidsyrke. De verkar iaf alltid ha jobb!

Efter att ha haft swimmingpool i badrummet i flera veckor (4 st) dyker han äntligen upp. Hur efterlängtad som helst. Hjälten på den vita hästen (som iofs var en vit skåpbil) ska äntligen komma och laga vår tvättmaskin, med sina magiska fingrar. Väntan var finally över. Lyckan skulle återvända till Trollskogen.

Trodde jag! Han tittar, snurrar, vänder och vrider. Ser allvarlig ut. Vad ska han fälla för dom? Känner hur ångesten ålar runt i magen. Så kommer det. Den kan inte lagas på plats. Voine voine, den mår inte bra inte. Lite gummi här och där som har mystifika små hål och det är inte bra inte. För då blir det inte tätt. Därav swimmingpoolen.

Så vår tvättmaskin har fått åka till Tvättmaskinshospitalet. Beräknad rehablitering 2 veckor! Hallå, 2 veckor! Hur ska en småbarnsfamilj med otroligt aktiva små troll klara sig utan tvättmaskin i T V Å veckor?
Vad det kostar törs jag inte ens tänka på. Den mardrömmen har jag skjutit upp, men ni lär bli varse.....

5 kommentarer:

Ilva sa...

I know the feeling, tvattade klader for hand i flera veckor i somras fast ibland fick jag nog och gick till nagon granne...

Bambi sa...

Kära Gud eller nåt.. Vi är inne på torktumlare nr 3 eller nåt- senaste brakedown var förra vintern-
jag låg mer eller mindre på mina knän- snälla reparatören- fixa det nu- det kan kosta hur mkt som helst!! hälsingar desperat!!

PS Kunne lika gärna köpt en ny, så dyrt som det råkade! bli.. DS
:-))

Anonym sa...

Kommer ihåg när jag bodde innboende på Östermalm, då tog jag tvätten i ryggsäcken och åkte till min kompis på Söööder och tvättade, så hade vi en trevlig stund ihop. Lite roligare, men inte med en hel familjetvätt, förstås. Vi har iofs en stor rymlig tvättstuga, ska du ha en tid? U

... sa...

Man kan få en hyffsad tvättmaskin för 4000:- exkl swimmingpool.
Du kanske själv ska omskola dig till reparatör vetja!

Anonym sa...

Provat en gångs kläder? Finns dom förutom lakanen:-)