söndag, mars 19, 2006

Live från Route 71

Snacka om high tech! Här sitter jag och bloggar. I bilen! Stortrollet kör, småtrollen kollar Angelina Ballerina och jag har tråkigt. Tur att det finns laptops!

Jag gillar att ha släktingar som har hus lite här och där som man kan våldgästa. Vi har täckt in fjällvärlden och Rivieran, sommarställe har vi själv. Nu saknar jag bara någon som har ett penthouse i New York. Frivillig någon?

På hälsofronten är febern på väg ned, åksjukepiller intagna så prognosen ser god ut. Däremot har Trollmor fortfarande attans ont i huvudet. Å andra sidan, ont krut förgås inte så lätt så det behövs mer för att däcka den här damen.

Vi passerar just Malungsfors och jag kan väl säga som så att det gick for. Typ 10 hus och sedan var det över. Undrar om jag skulle passa på en sådan liten ort? Skulle förmodligen sticka ut rejält iaf. Sorry, jag ljög för nu km vi in i centrum och det fanns faktiskt en bensinmack och en korkiosk också!

Vidare rapport om färden mot civilisationen följer.

4 kommentarer:

Mamselamsen sa...

Om du hittar nån med takvåning i NY... säg till mig också då.

Lennart sa...

Då duger det väl inte med min farbrors 7-rumsvilla i Edmonton, Canada antar jag?

Batbut sa...

Mamse, lovar! Där kan vi shoppa loss!
Lennart, why not? Är han trevlig farbror Din? Tänkte om jag och Mamse piper över - blir han glad då?

Lennart sa...

Min farbror är inte direkt trevlig, ytlig, ego-trippad och oförskämd mot sin fru.
Då han skulle fylla femtio kunde inte mina föräldrar och jag hälsa på en vecka för de hade inte tillräckligt med porslin att äta på. Fast för ett par år sen, efter att pappa har gått bort var det så viktigt att vi skulle komma då hans yngste son skulle gifta sig.