tisdag, mars 28, 2006

Uttråkad

Det är vad jag är. Jag behöver utmaningar! Försöker utmana mig själv, men det går inget bra. Kommer bara på saker som är tråkiga *s*. Testade igår. Silverlera. Skulle göra smycken och det var inte min grej. Dels var det så otroligt pilligt. Jag såg ut som värsta halvblinda ugglan där jag satt och försökte se vad jag skulle göra. Dels var det otroligt styrt. Inte fick man göra själv inte. Nej då. Nu tar vi upp mojäng X och så gör vi mojäng Y. Sedan ska vi göra Z och sedan är det fika. That is so not me! Men nu har jag prövat iaf. Efva Attling, stay calm - jag kommer inte konkurrera ut Dig!

Jag är så sprängfylld med ord, men kan inte komma på något att skriva om. Tror någon kallade det för bloggtorka, men i mitt fall är det nog snarare förstoppning.

Så nu undrar jag - någon som har lust att utmana mig? Ge mig ett ämne att skriva om. Något som gör att jag går igång igen. Kom nu med startkablarna och sätt fart på den här gamla häcken

6 kommentarer:

ab sa...

OK - "när jag crashade en presskonferens med George W.Bush och vad jag sa medan alla var så chockade att de inte kom sig för med att hejda mig".

The Pale Green Woman sa...

För och emot gröna handväskor?

För och emot Eliasson?

Snöröjningen i sthlm?

Bloggens framtid, uppsving i juli 2005, vad händer nu?

Eller den här kanske ...

Bloggblad sa...

Äh, njut av tomheten och ta det som meditation.
Hälsar en som är totalt tom i dag. Och njuter av det.

Mamselamsen sa...

Jag är också lite tom idag... bara väntar!

Cornelia sa...

väldigt tomt här med och uttråkat - kan det vara det gråa vädret? eller omställningen av tiden?

Anonym sa...

JAG UTMANAR DIG!

http://neppan.blogspot.com/2006/03/utmaningen.html


go for it!