torsdag, april 20, 2006

Good Morning Sweden

Idag tänker jag praktisera storken. Hela låååånga dagen. Det verkar enklast så. Då slipper jag notera S N Ö N som vräker ned utanför fönstret. Och som faktiskt ligger kvar på marken. Dags för en sång kanske? Alla på en gång "Sommartider hej hej, sommartider".

Då slipper jag även tänka på svärisarna som slog någon form av rekord idag. Det krisade till sig så vi utnyttjade vår barnvaktskvota. Jag tror det var 4:e gången i år, vilket ger att ganska facilt snitt på 1 gång i månaden. Är det mycket? I vilket fall som helst, det fick till följd att de tänker I N T E fira mellantrollets 7 års dag på söndag! För de har ju träffat henne 1 gång denna vecka redan. Säg vad!?! Är det bara jag som tycker att de är miffiga?

Nej, nu kör jag huvudet i sanden (eller snön) igen och leker stork. Då blir världen ljus, fin, vacker och snäll.

Ha en alldeles underbar dag, denna vackra torsdag i vårmånaden april anno 2006

Update: I min förvirrade värld så är STORK = STRUTS... Sorry! Tror denna lilla fladdermus behöver mer kaffe

13 kommentarer:

SANDRA sa...

Nämen ojdå.
Stackars dom.
Som måste träffa kidsen flera gånger samma vecka.

Baaaaahhhhhhh!
Skicka en bomb.
*fnys*

StyggaLillaLoppan sa...

Oj oj så dem tänker inte komma på kalaset? Jag vet inte om miff är det rätta ordet......Jag kan säga nåt riktigt j-la fult istället.

Mildamakter sa...

Men...är det inte strutsen som sticker huvudet i sanden? storken kommer med bebisar, fast det är kanske det du tänker praktisera??...*flinar*...å sen tycker jag att dina svärisar må drabbas av dubbel galen kräksjuka, så det så! *basta*

Bambi sa...

Ja det var ju en strålande logik! Hoppas de kommer ihåg det, när de blir äldre och behöver hjälp- och undrar varför ingen hälsar på dem!

Fullkomligt avskyr sånt och är jätteavis på de, som har normala mor/farföräldrar, som VILL umgås med sina barnbarn....Ge trollet en kram från mig!

Anonym sa...

Att räkna och mäta kärlek som dina svärföräldrar gör leder till att de förlorar i slutändan.

Anna sa...

ska du inte vara struts? storkar kommer ju med bebisar, jag trodde inte du skulle ha fler troll? ;)

deep|ed sa...

Batbut. Din ornitologi är inte riktigt vad den borde vara...
Fast det låter jävla mycket roligare att leka stork ;)

Och vad gäller dina svärföräldrar så bör Stortrollet fråga om de gillar att bli bundna med silvertejp. Och om de verkligen tror att en sjuåring förstår deras argument? Jävla idioter... å andra sidan kunde det vara mina föräldrar. Fast dem har jag ingen eller mycket lite kontakt med så det löser sig.

Mamselamsen sa...

SNÖ.... du skojar va?

Humlan sa...

Ska Mellantrollet straffas för att barnomsorgen inte fungerar idag??? Jag säger som Bambi, hoppas dom förstår varför dom är ensamma sedan... Grrr!!!

Drick mer kaffe och gläds åt att det nedfallande vattnet nu är i flytande form!

neppy sa...

alltså.. är dom.. sjuka?... min far och hans fru vs. min styvsysters pappa å hans fru slåss om mina styvsystrars barn...

Myra sa...

Miffiga.
Ett alldeles för snällt ord.

Och lilla MellanTrollet, då. Hur ska hon ta att de inte kommer...?

Ge henne en stor MyrKram!

I Jennys värld... sa...

Jag strutsar med dig, fy fasiken för aprils lurendrejerier. Vi vill ha SOOOOOOOL! Och ang svärisarna - det var det värsta jag hört! Ibland blir man inte klok på folk...

Batbut sa...

Tack för alla stöttande ord. Och det där med fjäderfän har jag lite svårt för *S*.

Svärisarna också. Svårt alltså. Svärmor sa idag "jag hoppas Du förstår". Mitt svar blev att jovisst gör jag det, men inte dottern. Och det får de leva med. FÖr på sikt tror jag det är deras torsk