lördag, april 22, 2006

I confess!

Får man vara sådär dirty så tidigt på morgonen som jag var? Precis före ett barnkalas? Sorry, jag bekänner - jag har inte alla hästar i stallet. Iaf inte samtidigt.

Fast jag vet att vissa, no names för jag är diskretionen herself, önskar att detta ska transformeras till en SEXBLOGG! Hallå, jag har två vilda små troll, kroniskt ryggskott och överskottsenergi (kan aldrig sitta, än mindre ligga still) - hur fasiken ska detta kunna bli en sexblogg????? You tell me så ska jag fundera på saken. Jag ska inte vara omöjlig.

Har just överlevt 16 barn. De har en tämligen hög ljudvolym. Har dansat musikstopp och kört Hela Havet Stormar till tonerna av Nicke & Nilla. Även trollmor har svingat sina lurviga, så avsaknaden av träning denna vecka är i viss mån kompenserad.

I övrigt kan jag väl säga som Edith sa "Non je ne regrette rien". Utom möjligen att jag lekte elefant med barnen. Damer i min ålder ska inte krypa på alla fyra. Iaf inte med 2 barn på ryggen. Och definitivt inte med anlag för ryggskott. Pucko!

Nu ska jag straffa mig själv genom att spela Zelda. Tror jag drar in TVn och spelet i badrummet. Låser in mig så jag får vara ifred. Är det osocialt månne?


7 kommentarer:

Cornelia sa...

Osocial - nja, ganska förståligt efter det kalaset.

SANDRA sa...

Wehehehell.
Jag vet nog vem det är.

Och Zeldac- är det kul?

Bloggblad sa...

Jag minns några barnkalas (men lugn - de försvinner om några år) när maken och jag tittade på klockan sisådär 368 gånger innan det äntligen var dags för hämtning... det var när nån av ungarna var så stor att vi inte fick vara med och tönta oss.

Kan säga att jag inte precis saknar barnkalasens tid...

Humlan sa...

Det är inte osocialt, det är naturligt och fullt förståligt! Du har förtjänat en lugn, tyst och stilla kväll med egenvald aktivitet (om någon)...

...och ryggskottsbenägna ska inte leka elefant, häst eller annat riddjur med barnen!

Klimakteriehäxan sa...

Om du genomlevt ett barnkalas har du förtjänat en egen stund och det med råge. Vet inte om du läst min post "Kalaskul" - i så fall vet du varifrån min åsikt i ämnet kommer!

Batbut sa...

Zelda är fantastiskt kul, men planen att låsa in mig gick åt pipsvängen... Fick 25 minuter själv sedan var det punktmarkering av stora och små troll...*s*

alicei sa...

Har alltid haft ryggskott förut innan jag provade en sk. ryggbänk.Man hänger ca:45grader med benen upp och huvudet ner och sträcker rygg och nacke, 5 min morgon och kväll räcker.Har hjälpt mig väldigt bra,äntligen kan jag jobba igen!
mer info ang.ryggbänken på www.vippon.com