torsdag, april 06, 2006

Jag behöver er!

Stortrollet påstår att jag är knäpp. Han säger att normala människor (som ska upp 06.30) inte börjar måla lampskärmar kl 22 på kvällen. Jag tycker han har fel. Vad tycker ni?

14 kommentarer:

En liten tant sa...

Självklart har han fel! Jag förstår överhuvudtaget inte kopplingen mellan begreppet normal och tidsangivelserna 6.30 och 22.00. Däremot verkar det inte riktigt normalt att vara så tidsfixerad som Stortrollet verkar vara. Moderna troll spricker inte i solen så ingen oro för 6.30 är nödvändig. Glasklart resonemang som bevisar att t.ex. lampskärmsmålning är normalt vilken tid på dygnet som helst.

Bisse sa...

Vänta nu...Vad är problemet? Lampskärmar är väl såna man köper? Allvarligt talat så tycker jag att du ska pyssla med vad du vill när du vill bara du inte väcker de andra trollen förstås.....
/Bisse

rita sa...

Stortrollet har FEL FEL FEL!
VAD gör han kl:22,00 på kvällen?

The Pale Green Woman sa...

men Stortrollet fattar ju ingenting ju! Klart du ska måla lampskärmar vid tio, det är ju en stillsam sysselsättning. Om du börjar tillverka molotovcocktails vid tresnåret på natten så kan han oroa sig men inte förr.

Lyckliga Grodan sa...

jag håller mig utanför den här diskussionen tror jag.. hhrmm.. men allt som små fladdermöss mår bra av.. är bra..

Excessa sa...

Helt klart har Stortrollet fel.. eller han kanske bara inte tänker ett steg längre.. för när lampskärmarna ska torka så torkar dom ju mest ifred på natten.. eftersom alla småfingrar, förhoppningsvis, har fullt upp med att sova istället för att gå förbi o känna om färgen torkat..

Ulrika sa...

Vem vill vara normal?

gagga sa...

Vägra vara vanligt vulen!!! ;)

Batbut sa...

Så skönt att ni är rörande eniga (utom Grodan som fegar lite *S*).
Lovar också att rapportera om jag skulle börja göra Molotow cocktails, för då är det nog dags att låsa in mig *s*

Anonym sa...

fix-idéer gör sig bäst när dom poppar upp, om det så är mitt i natten.

Lyckliga Grodan sa...

jag fegar inte.... alla borde sova kl 22... så det så...jag ska berätta varför en annan gång..
har stockholmslängtan...

Kimmi sa...

Hrm... Jag måste då rent personligen hålla med Grodan...för om jag lägger mig senare än 22 skulle jag AAAAALDRIG komma upp 06,30 vilket i övrigt är en tidpunk då man borde sova såvida inte huset står i lågor eller något anat dramatiskt.

Samtidigt sa Grodan följande: men allt som små fladdermöss mår bra av.. är bra..

Och det håller jag oxå med om, till 110%! :-)

B*i*g*g*i*s sa...

Tycker det låter som en trevlig, avslappnad sysselsättning en torsdagkväll. Dessutom stör det inte grannarna nämvärt. Men annars hade du ju faktiskt kunnat köpa färdigmålade lampskärmar när du ändå var på Ikea...?

Cornelia sa...

han har fel. Bästa tiden att göra saker är när man "egentligen" borde sova.